Приемно време:

КМЕТ НА ОБЩИНА:
ВТОРНИК ОТ 09.00 ДО 16.00ч.
ЧЕТВЪРТЪК ОТ 09.00 ДО 16.00ч.
СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНО УГОВОРЕН ЧАС

ЦЕНТЪР ЗА УСЛУГИ И ИНФОРМАЦИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ:
ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН ОТ 08.00 ДО 17.00Ч.

ЗА ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ:
ВТОРНИК И ЧЕТВЪРТЪК от 08.00 до 12.00ч и от 13.00 до 17.00ч.

Отдел "Приходи и администриране на местни данъци и такси":
понеделник - петък - 8.00 – 12.00 / 13.00 – 17.00ч.

Театър „Цветан Станков“ завоюва две награди на Националния фестивал на любителските театри Нова Загора 2017


 
Десетият национален фестивал на любителски театри  се проведе в Нова Загора. Организираният от Община Нова Загора и НЧ „Д. П. Сивков-1870” Национален фестивал вече десет години е част от културния календар на страната, развива се и се радва на успех. В дните от 7 до 9 юни завесите в театралната зала на читалището се вдигат за пореден път. Във фестивала  участваха  актьори -любители от градовете: Нова Загора, Раднево, Карлово, Гълъбово, Трявна, Костинброд, Сопот и с. Козаревец, обл. Велико Търново.

Юбилейното издание на фестивала беше официално открито от заместник-кмета на Община Нова Загора Светла Стоянова.

На 8 и 9 юни Театър „Цветан Станков” при НЧ „Иван Вазов – 1947” – гр. Костинброд представиха „Все на мен ли ще се случи” по Боян Папазов,  режисьор: Лилия Микова и „Последната нощ на Сократ” от Стефан Цанев, режисьор: Милослав Милославов. Актьорите впечатлиха публиката с професионалната си актьорска игра. Участниците се оценяваха от жури в състав: председател Наташа Колевска, драматург в Театъра на армията, гр. София и членове: Светла Бенева, театровед и Иван Петрушинов, актьор в „Малък градски театър зад канала”.

 

Театър "Цветан Станков" завоюва две награди на Националния фестивал на любителските театри Нова Загора 2017. Г-жа Лилия Микова бе отличена с втора награда за женска роля за изпълнението си в моноспектакъла "Все на мен ли ще се случи", а постановката "Последната нощ на Сократ" получи най- голямата награда- наградата на кмета на община Нова Загора, господин Николай Грозев.

Пожелаваме много творчески успех, безброй фенове, много горещи аплодисменти на публиката,много отличия и награди!!!

1764 посещения общо 3 посещения за деня