Приемно време:

КМЕТ НА ОБЩИНА:
ВТОРНИК ОТ 09.00 ДО 16.00ч.
ЧЕТВЪРТЪК ОТ 09.00 ДО 16.00ч.
СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНО УГОВОРЕН ЧАС

ЦЕНТЪР ЗА УСЛУГИ И ИНФОРМАЦИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ:
ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН ОТ 08.00 ДО 17.00Ч.

ЗА ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ:
ВТОРНИК И ЧЕТВЪРТЪК от 08.00 до 12.00ч и от 13.00 до 17.00ч.

Отдел "Приходи и администриране на местни данъци и такси":
понеделник - петък - 8.00 – 12.00 / 13.00 – 17.00ч.

Концерт на ТШ “АНИМА” – “Заедно в магията на танца”На 14 юли 2017 година в големия салон на НЧ “Иван Вазов – 1947” гр. Костинброд танцова школа “АНИМА” поднесе един невероятен концерт на своята публика, част от който е посветена на 180 години от рождението на Апостола на българската свобода Васил Левски.
 
Грандиозния концерт беше уважен от кмета на община Костинброд Трайко Младенов, председателят на ОбС-Костинброд д-р Анатас Тенев, зам.-кметът на община Костинброд Любен Кънчев, мл. експерт “Култура и спорт” Виктория Яшнова и мл. експерт “ОП и П и Връзки с обществеността” Бистра Боянова, жители и гости на града. Танцът е магия за душата, сила за духа. Той гони умората и лошото настроение. Танцът създава положителна енергия и ни освобождава от натрупаното напрежение и дискомфорт.

Възпитаници на школата от всички възрастови групи и техният ръководител г-жа Антония Василева ни пренесоха във вълнуващия свят на танца и грацията и дадоха ни възможност дасе насладиме на неповторимото разнообразие от стилове и изящни костюми. Освен танците млади и малки танцьори показаха и своите певчески таланти. Всяко изпълнение беше наградено с аплодисменти и овации от публиката. За творческата си кариера танцовата школа успя да се утвърди като една от водещите в нашата община. Творческият й заряд е огромен, а танцуването в нея е един безкраен цикъл от музика, живот, емоции.

В края на концерта г-н Трайко Младенов подари на ТШ “АНИМА” книга за Шияковския манастир и книгата за Васил Левски – " Свобода и всеки му своето" на проф. Добрин Денев по повод 180-годишнината от рождението на Апостола на свободата и пожела на всички възпитаници да продължават да танцуват със всеотдайност и любов, още нови успехи и повече награди. Като голями почитатели на творчеството на танцова школа “АНИМА” г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд и д-р Атанас Тенев – председател на ОбС-Костинброд поднесоха цветя на художествения ръководител – г-жа Антония Василева.

2829 посещения общо 6 посещения за деня