На 17.02.2017г. в 11:30 часа възпитаниците  от Второ  ОУ „Васил Левски”, кв. Шияковци  изнесоха невероятен концерт , в чест на Апостола на свободата.Най-напред с поздравителни думи към децата се обърна  директорът  на ОУ“Васил Левски“- г-жа Красимира Манова.  Своето послание да вървят напред и нагоре, да възпитават с ум, мъдрост и сърце костинбродските  деца и да пазят свято името на своя патрон Васил Левски отправи и кметът г-н Трайко Младенов.

 

Кмета на община Костинброд връчи кошница с цветя  и поздравителен адрес към учителите в училището. Изпълненията на децата от Второ ОУ „Васил Левски” в Костинброд, събрани в тържествения спектакъл по повод патронния празник на училището, припомниха исторически моменти от живота и революционната дейност на Левски. Те изпълниха стихове и песни в чест на Апостола.

 

Представената презентация за живота и делото на най-великия българин допринесе за разширяване на знанията на учениците и за вдъхване у тях чувство на гордост, че се учат в училище, носещо името на великия  Васил Левски.   Учениците, учителите и гостите сведоха глава в знак на признателност към Апостола.

 

Гордеем се, че учим и работим в училище, носещо името на най-великия българин – Васил Левски, заяви г-жа Манова.  По повод на честването  бяха наградени ученици с грамоти, допринесли за престижа на своето училище. Богата програма, реализирана от целия педагогически екип на училището с отговорност, че тук, в Второ ОУ „Васил Левски” – Костинброд, се обучава и възпитава бъдещето на България.

Освен кметът г-н Трайко Младенов от Костинброд  специални гости на събитието бяха г-н Петър Генадиев- основател на първата модна агенция у нас, г-жа Анна Ананиева- бивша директорка на Второ ОУ“Васил Левски“, г-жа Ваня Лазарова- бившо медицинско лице на училището, г-жа Елизабет Кирилова- бивша възпитаничка на ОУ“Васил Левски“, сегашен републикански и международен медалист по гребане.

5601 посещения общо 1 посещения за деня
Второ oсновно училище „Васил Левски“, кв.Шияковци,гр.Костинброд отпразнува патрония си празник