За първи път всички деца, които ще вземат участие в областното състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации 2017г.”  получиха екипировка с герба на община Костинброд, дарени от двете общински дружества.Малките огнеборци  се обзаведоха изцяло със спортни екипи, каски и всичко необходимо за състезанието, благодарение на г-н Александър Спасов и Мариана Коцева- управители на „Комуналкомерс” ЕООД и „Нива Комерс” ЕООД.

 

 

 

 

 

 

 

 

Идеята на община Костинброд и общинските дружества е подрастващите от рано да бъдат запознати с бедствията, пожарите и извънредните ситуации в България. Да растат и да се развиват със знания към заобикалящата ни среда и превенцията към кризистни ситуации.


На 10.05.2017г. на възпитаниците на второ ОУ”Васил Левски” и СУ”Д-р Петър Берон” им предстои състезание, което ще се проведе в базата на Националния учебен център на  Българския Червен кръст в с. Долни Лозен.
Пожелаваме успех на децата от община Костинброд!

2104 посещения общо 1 посещения за деня
Управителите на двете общински дружества  „Комуналкомерс“  ЕООД – Костинброд и  „Нива Комерс“ ЕООД  направиха пореден жест, този път към малките жители на община Костинброд