Единадесет деца от СУ”Д-р Петър Берон” получиха екипировка с герба на община Костинброд, дарени от двете общински дружества. Децата получават екипировка за състезанието Младежки противопожарни отряди „Млад огнеборец”, което ще се проведе на 12 май в община Долна Баня.
Малките пожарникари се обзаведоха изцяло със спортни екипи, каски и всичко необходимо за състезанието.
Г-жа Ваня Панайотова, която е ръководител на огнеборците и учител в СУ”Д-р Петър Берон” благодари на община Костинброд и подчерта, че от както е възпитател в училището, такова внимание към децата от общината и общински дружества не е имало.
Благодарение на г-н Александър Спасов и г-жа Мариана Коцева- управители на „Комуналкомерс” ЕООД и „Нива Комерс” ЕООД нашите деца от община Костинброд могат гордо да носят своя герб на града и със хъс да победят.
Г-жа Мариана Коцева с огромно удоволствие връчи екипите и каските на децата и им пожела успех в утрешното състезание.

На раздаването на екипите, което се състоя на стадион „Белица” , присъстваха още Емил Димитров- РСПБЗН-Костинброд , гл. Инсп. Инж. Здравко Александров – началник РСПБЗН, г-жа Мелинда Цветанова- Сигурност на информацията, управление при кризи и отбранително мобилизационна подготовка и г-н Александър Ненов- служител по сигурност и обществен ред.

3489 посещения общо 1 посещения за деня
Управителите на двете общински дружества „Комуналкомерс“ ЕООД – Костинброд и „Нива Комерс „ ЕООД продължават с добрите дела към малките жители на община Костинброд