На 11.05.2017г. от 14:00 часа в стадиона намиращ се в градинката „Д-р Никола Чилов“ се проведе турнир по хандбал – за момчета и момичета, част от училищните спортни игри през настоящата година в община Костинброд. Г-н Любен Кънчев откри състезанието и заяви, че физическата активност е ключът към здравето на децата, затова важно да ЖИВЕЯТ ЧИСТО и да спортуват. Пожела успех на участниците и на техните треньори.

 

Състезаваха се отбори от ОУ „Отец Паисийй“, в с.Петърч, първо ОУ“Васил Левски“,I-ви район и второ ОУ“Васил Левски“,кв.Шияковци. Децата взели участие с хъс и амбиция играеха и защитаваха своето училище.

Г-н Георгиев- учител по физкултура от ОУ “Отец Паисий“, г-жа Велкова- учител по физкултура от второ ОУ „Васил Левски“ и г-н Митов- учител по физкултура от първо ОУ“Васил Левски“ бяха неотлъчно до децата и ги подкрепяха през цялото време.

Първенци при момичетата и момчетата станаха момичетата и момчетата от I-во ОУ „Васил Левски“- I-ви район, втори от момчетата II-ро ОУ „Васил Левски“ и от момичетата – ОУ ”Отец Паисий“- с. Петърч, трети от момчетата – ОУ ”Отец Паисий“- с. Петърч и от момичетата II-ро ОУ „Васил Левски“ .

Съдя на продължилия три часов турнир бе г-н Митов и г-н Георгиев.
Г-н Боби Бачев – Секретар на община Костинброд раздаде от името на община Костинброд купи и медали на взелите участие деца в турнира.

2718 посещения общо 1 посещения за деня
Турнир между шест отбора по хандбал за момчета и момичета се проведе днес в град Костинброд