Участие в надпреварата взеха 11 отбора от Районните служби "Противопожарна безопасност и защита на населението" от Етрополе, Правец, Годеч, Своге, Костенец, Ботевград, , Елин Пелин, Ихтиман, Сливница , Самоков и Костинброд. В продължение на четири часа младите огнеборци водиха спортсменска надпревара в двете дисциплини – бойно разгръщане на състезателна пътека и 400 метра щафетно бягане с препятствия.

 

В крайното комплексно класиране първото място спечелиха младите огнеборци от ОУ"Васил Левски", гр. Правец, следвани от отборите на СУ"Христо Ясенов", гр. Етрополе и СУ "Проф.д-р Асен Златаров" от гр.Годеч.

Наградите на призьорите и на всички участници – грамоти, медали, купи и предметни спортни и ученически пособия връчиха комисар Пламен Зашев – директор на Регионалната дирекция "Противопожарна безопасност и защита на населението" – Софийска област, Христо Андреев – началник на Регионалното управление на образованието в Софийска област и заместник кмета на община Долна баня – инж. Красимир Тодоров.

В крайното класиране отборът на СУ "Д-р Петър Беронот гр. Костинброд се нареди на шесто място с ръководител на отбора Емил Димитров от Районната служба "Противопожарна безопасност и защита на населението" в град Костинброд.
Учениците от костинбродската гимназията ги придружаваше и г-н Димитър Георгиев- ръководител „Общински Инспекторат” на община Костинброд.

Възпитаниците на г-жа Ваня Панайотова достойно представиха община Костинброд, върнаха се доволни и с хъс за подготовка за следващата година..

2731 посещения общо 1 посещения за деня
За втора поредна година в спортен комплекс – Долна баня се проведе областното състезание на младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец“ от Софийска област