Г-н Андрей Младенов- зам.председател на ПК”Люляк” посрещна повече от 100 пенсионера на входа на град София- двореца „Враня”. С едночасова разходка, пенсионерите успяха да отдъхнат от пътя и да се насладят на невероятния парк, заобикалящ двореца.
Педи обяд отпътуваха към град Костинброд, където бяха топло посрещнати от председателя на ПК”Люляк”- г-жа Теменужка Топалова.
 

 

Кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов поздрави пенсионерите и им пожела здраве, дълголетие и много, много настроение. Да запомнят датата и община Костинброд с хубави и топли спомени, заяви кметът на събралите се около 160 души.

 

 

За доброто настроение на всички гости се погрижиха жените от ПК”Люляк”, които изпяха песни от всички етнографски области на страната. 

 
До нови срещи на нашите приятели от ПК”Явор”, община Костинброд, ПК”Надежда”, община Долна Баня и ПК”Момин проход”,община Костенец.

4191 посещения общо 2 посещения за деня
На 13 май община Костинброд бе домакин на дълго чакана среща. Пенсионерите от ПК”Люляк” посрещнаха пенсионери от община Долна Баня, община Пазарджик и град Момин проход, община Костенец