На 28.06.2017г. бяха монтирани нови тенис маси на стадион „Белица“, пред поликлиниката в гр. Костинброд и в кв. Зора до новата детска площадка. 
Монтирани са общо пет маси, които могат да се ползват както от професионални състезатели, така и от всички любители, които харесват и играят тенис на маса.  Целта е  обхващане на различни възрастови групи и повишаване на мотивацията за участие в спортни дейности. Община Костинброд желае да развива  първенства в различни спортове, а защо не и като домакин и организатор на спортни събития. Утвърждаването на този имидж не би било възможно без спортни таланти, като деца, юноши и вече изявени спортисти от община Костинброд.

[robo-gallery id=“11368″]

Движението е  извор на здраве, сила и добро настроение.

Стъпка по стъпка към един по-добър начин на живот, община Костинброд се стреми към развиване на интересните, динамични и мотивиращи спортни преживявания за всеки млад човек, чрез редовни спортни занимания, които укрепват тялото и подобряват физическото и психическото ни здраве, занижават нивата на стрес и цялостно ни кара да се чувстваме добре. Както се вижда ползите от спортуването са безспорни. Ето защо е необходимо всеки един от нас да се научи да отделя време за спорт, който да му носи удоволствие. Чрез движението ние можем да полагаме качествена грижа за здравето си и да се забавляваме с приятели в нашия град, в нашата община.

Заповядайте да се забавляваме заедно!

3948 посещения общо 1 посещения за деня
Нови тенис маси в община Костинброд