Кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов, заедно с Председателя на Общински съвет – Костинброд д-р Атанас Тенев посетиха поделението на територията на община Костинброд, по случай годишнината от създаването му. Гостите бяха топло посрещнати от Подполковник Благовест Николов- Командир на В.Ф. 34 420, Майор Ангел Пенчев- Началник Щаб и Майор Димитър Донев. Командирът на Военно формирование 34 420 – Костинброд запозна гостите с изминалите обучения и учения на отбранителните способности, както и с ролята на поделението в Българската армия.

 
Г-н Младенов акцентира върху проведените през изминалата и тази година съвместни мероприятия и спомена, че без участието на български военнослужещи от Военно формирование 34 420 – Костинброд, Националните ни празници в община Костинброд нямаха да бъдат същите. Общината продължава традицията и чества с голям почит и достойнство всеки Национален празник на Република България.

 
Г-н Трайко Младенов изказа увереност, че ползотворната съвместна работа с военните ще продължи и през настоящата 2018 година.
„ Бихме искали от все сърце да благодарим на всички военнослужeщи във военно формирование 34 420 – Костинброд, да благодарим на всички мъже и жени в униформа за показания професионализъм, твърдост и всеотдайност, с които издигат авторитета на Българската армия, а по този начин и на страната ни.
Желаем ви здраве, дълголетие и мирни дни!!! Честит празник!“, заяви Кметът на община

Костинброд и поднесе символичен подарък с герба на община Костинброд и грамота за признателност и благодарност към Военно формирование 34 420 – Костинброд.
Председателят на Общински съвет – Костинброд също поднесе своите благодарности и признателност към военнослужещите на територията на нашата община.

3344 посещения общо 1 посещения за деня
Днес, на 3 август 2017 г. се навършват 35 години от основаването на военно формирование 34 420 – Костинброд.