На 17.09.2017 г. от 10:00 часа в рамките на честването на празника на град Костинброд за поредна година, като традиция бе организиран спортният празник „Силата, красотата и мисълта“ съвместно от община Костинброд и Клуба по борба „Белица-Костинброд“ с негов председател – г-н Борислав Здравков. Децата от клуба по борба Белица-Костинброд“ имат много успехи. Един от тях е републиканският шампион – Денис Стоянов. Разбира се, че водеща в спортната проява бе класическата борба. В турнира по борба още участваха децата от клубовете по борба на град Златица, „Септември“ – София, „Славия“ – София и „Марек“ – Дупница.

Освен класическата борба зрителите можах да видят демонстрации по лека атлетика, айкидо, ръгби и художествена гимнастика. Също така младите зрителите имаха възможността да се състезават помежду си по шахмат. За победителя в турнира по шахмат беше подсигурена награда – комплект шах.

« на 3 »

Празникът беше уважен от много изтъкнати личности допринесли за развитието на спорта в гр. Костинброд и прославили града ни на безброй олимпиади, световни и европейски първенства. Мероприятието беше почетено и от кмета на община Костинброд г-н Трайко Младенов, председателят на общинския съвет д-р Атанас Тенев, заместник кметът г-н Любен Кънчев, председателят на спортната комисия в общинския съвет г-н Николай Борисов, общинският съветник г-жа Клара Кръстанова, жители и гости на града.

Председателят на клуба по борба г-н Борислав Здравков връчи плакети на всички гостуващи заслужили спортисти в знак на благодарност  и почит за усилията и успехите им през годините. После заяви: „Изразяваме голяма благодарност към всички треньори и най-вече на всички участници, че станахте част от този спортен празник!“.

4882 посещения общо 1 посещения за деня
Спортен празник „Силата, красотата и мисълта“