Клубът по художествена гимнастика „Финес – Костинброд“ взе участие в турнира по художествена гимнастика “Панагюрско съкровище”, който се проведе на 30 септември в зала „Арена Асарел“ гр. Панагюрище. В турнира се включиха над 250 участнички от 18 клуба в различните категории и възрастови групи, като сред участниците бяха клубове като „Левски“, „Левски-Илияна“, „Левски-Триадица“, „Авангард“, „Нюанс“, „Олимпик“, „Грация Варна“, „Импала“ – Стара Загора и др. Патрон на турнира беше златното момиче (медалистка от световно първенство и олимпиада) Христиана Тодорова.

Събитието бе организирано от местния спортен клуб по художествена гимнастика “Панагюрище” и със съдействието на Община Панагюрище.

Двете момичета от клуба по художествена гимнастика „Финес – Костинброд“ с индивидуалните си  изпълнения спечелиха 4-то място – Христина Зекова и 8-мо място – Яна Томова.

Надяваме се и пожелаваме една от следващите световни шампионки по художествена гимнастика на България да е именно възпитаник на костинбродския клуб.

2721 посещения общо 1 посещения за деня
Tурнир по художествена гимнастика “Панагюрско съкровище”