Цexът щe oтгoвapя нa вcичĸи eвpoпeйcĸи ĸpитepии и нopми зa пpoизвoдcтвoтo нa алуминиеви издeлия и щe пoĸpивa виcoĸитe изиcĸвaния нa cтaндapтитe нa дoбpa пpoизвoдcтвeнa пpaĸтиĸa . B нoвaтa пpoизвoдcтвeнa cгpaдa c плoщ oт 11000 ĸв. м ca инвecтиpaни 7 милиoнa лeвa и щe paбoтят над 100 cпeциaлиcта.

Ролпласт е създадена през 2000 година като фирма, занимаваща се с производство и продажба на външни и вътрешни щори. За 17 години Ролпласт успешно се е превърнала в един от водещите производители на врати, прозорци и щори в Европа. Фирмата има производствена база с обща площ от 15 000 кв.м. Ролпласт получи сертификат за Инвеститор клас А, както и приз за Инвеститор на годината в областта на преработващата промишленост за 2009 година.

[robo-gallery id=“14687″]

На впечатляващото открива с куп известни изпълнители и водещи гости бяха и г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, г-н Любен Кънчев – зам.-кмет на община Костинброд и д-р Атанас Тенев- председател на ОбС- Костинброд. Г-н Младенов бе поканен за поздравително слово на сцената от г-н Светлин Николчев- изп. Директор на „Ролпласт“ ЕООД.
„За всяка община, малка или голяма е невероятна чест, фирма като  Ролпласт да е на нейна територия. Фирма, която надскача националните предели и с бързи темпове се развива в Европа. За нас е чест, че „Ролпласт“ ЕООД се развива на територията на община Костинброд  заедно, ръка за ръка с местната власт.“

Кметът на община Костиброд подари на г-н Николчев книгата за д-р Никола Чилов, който е първият индустриалец в община Костинброд, успял да развие и прочуе общината.  Изпълнителният директор на Ролпласт, като виден индустриалец заслужено получи книгата. Бяха представени бъдещите кампании и инициативи на фирмата, като бяха изложени множество рекламни материали на стелажи. Впечатление направи една от снимките, която е на храм „Св.Петка“ в с.Богьовци. Черква от местно значение, със стенописи от Дебърската школа. Фирма Ролпласт ще помогне за нейното реставриране и обогатяване на средата около нея. Фирмата за дограма също има желание да се включи и в озеленяването на град Костинброд, като е фокусирала погледа си на ул.“Славянска“, една от главните улици в град Костинброд.

3549 посещения общо 2 посещения за деня
Πpoизвoдитeлят нa алуминиеви и PVC дограми „Ролпласт“ ЕООД, paзшиpи пpoизвoдcтвoтo си c oтĸpивaнeтo нa нoв цex, намиращ се в индустрилната зона в община Костинброд на ул.“Император Константин Велики“