По инициатива на Кмета на община Костинброд- г-н Трайко Младенов продължава и тази година подаряването на коледно дръвче! На 1 декември бяха раздадени над 10 дръвчета. Всички елхи ще бъдат украсени и ще се превърнат в център на един от най-светлите, обичани и чакани християнски празници.

Г-н Трайко Младенов, заедно с инж. Габриела Георгиева и г-н Борислав Борисов поднесоха елхи в ДГ „Радост”, ДГ ”Пролет”, I-во ОУ „Васил Левски”, гр.Костинброд и ДГ „Виолина” и ОУ ”Отец Паисий” в с. Петърч.

Заместник кмета на община Костинброд г-н Любен Кънчев започна раздаването на коледните дръвчета от II-ро ОУ ”Васил Левски”,кв.Маслово и кв.Шияковци, след това подари в двете гимназии в град Костинброд – ПГВМСС ”Св.Георги Победоносец” и СУ ”Д-р Петър Берон”. Д-р Атанас Тенев – председател на ОбС- Костинброд зарадва с коледни дръвчета ДГ ”Детелина” и НУ ”Отец Паисий” в с.Драговищица.

[robo-gallery id=“14787″]
Трите центрове на територията на община Костинброд също получиха коледен подарък – дръвче. Дневния център за работа с деца на улицата, Центъра за обществена подкрепа „Промяна” и Центъра за социална рехабилитация и интеграция ще радват свойте малки и големи потребители с коледната елха – тази вълнуваща феерия от светлини огряващи най-хубавия празник.

Нека сиянието на предстоящите светли празници озарява сърцата ви и ви донесе уют, приятни емоции, усмивки и топлина от ближните.

3299 посещения общо 1 посещения за деня
Традицията продължава! По коледно дръвче получиха всички училища, детски градини и социални центрове на територията на община Костинброд