На събитието присъстваха , г-жа Николина Ангелкова – Министър на туризма , г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, г-н Светослав Атанасов – изпълнителен директор на Кока-Кола ХБК България и представители на компанията.

Община Костинброд може само да се гордее, че на нейна територия се развива една от най-мощните компании и заводи за безалкохолни напитки. Всяка година Кока – Кола се включва както в множество културни инициативи, организирани от община Костинброд, така и в подпомагането на изграждането на инфраструктурни обекти, което е видимо от новия облик на града.
През 2017 година най – ярката от тях бе, изграждането съвместно с община Костинброд, на крайречната алея в Първи район на гр. Костинброд .

Новото съоръжение съчетава интересно осветление и визия, места за отдих, около които е засадена зеленина. Алеята бе наречена на името на Душко Душков – виден костинбродски гражданин, кмет и дарител на имоти за църквата, читалището „Св.Св.Кирил и Методий” и Първо ОУ „Васил Левски”.Същевременно с подарените пейки от Кока Кола ХБК в седмицата на ,,Празниците на града,, се проведе и съвместната с община Костинброд традиционната инициатива :„Моят зелен град“, изпращаща послание за по-чиста и красива природа в община Костинброд. В рамките на проведеното от доброволци и участници озеленяване бяха засадени над 100 дръвчета и храсти .

На откриването на алеята през септември месец присъстваха кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов, заместник-кметовете г-н Любен Кънчев, инж. Габриела Георгиева и г-жа Теодора Гогова, председателят на ОбС-Костинброд д-р Атанас Тенев, г-н Светослав Атанасов – директор на Кока Кола ХБК България, г-н Александър Милушев – директор на бутилиращия завод на Кока Кола ХБК България в Костинброд.

Една от най-впечатляващите грижи на Кока – Кола ХБК България през годината беше спонсорирането на тържествената програма на централния площад „Иван Вазов“, по време на честването на 43-тата годишнина на град Костинброд. Вълнуващият концерт на формацията „Легендите“, включваща едни от най-известните български рок музиканти – Данчо Караджов (Сигнал), Константин Марков и Стенли от „Тангра“, Константин Цеков (ФСБ), Митко Кърнев от „Д2” зарадваха всички жители на община Костинброд.

Най – сърдечни поздравления по случай 25-та годишнина на компанията Кока – Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България от всички граждани на Костинброд!

За община Костинброд е чест такава компания да е на нейна територия и да разширява постоянно дейността си. Поздравяваме Кока – Кола ХБКБ с инициативите, които градим заедно сега, както и за бъдещите ни взаимоотношения в образованието с ориентация към дуалното обучение в Професионалната гимназия „Св. Георги Победоносец“ на община Костинброд.

4131 посещения общо 1 посещения за деня
На 7 декември 2017 г. се състоя събитие по повод 25-ата годишнина на компанията „Кока – Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“