Участие взеха деца от ОУ „Отец Паисий”, ДГ „Виолина”, Фолклорен танцов състав „Релакс”, „Релакс джуниър” от село Петърч и танцов състав „Омайниче” от с.Опицвет. Специални гости, взели участие бяха танцов състав КУД „Свети Сава”от Белград, Р. Сърбия. Всички те успяха да внесат в залата едно истинско предколедно настроение изпълнено с усмивки и прекрасни моменти.

В препълнената зала се чуха песни, като „Над смълчаните полета”, „Коледа е” и танци от Италия, Латинска Америка, САЩ, Гърция, Сърбия и България.

Концерта откри д-р Атанас Тенев – председател на ОбС- Костинброд, а бе закрит от г-н Борислав Борисов- кмет на село Петърч, който връчи грамоти и плакети на участниците.
Гости на двучасовия концерт бяха г-жа Теодора Гогова- зам.-кмет на община Костинброд, г-жа Клара Кръстанова и г-н Димитър Найденов – общински съветници и др.

Вълнуващ бе завършека на приказния ден, изпълнен с много емоции.

Кметът на село Петърч запали Коледната елха на площада.
Центърът на селото се превърна в чудесно и изпълнено с Коледен дух място. Г-н Борисов покани всички жители на с.Петърч да празнуват заедно Нова година, именно на площада в центъра на гр. Костинброд.

2664 посещения общо 1 посещения за деня
На 22.12.2017 г. в Залата на НЧ „Нов живот –1919 „ в село Петърч, се състоя ежегодния Коледен концерт на съставите от най-голямото село в община Костинброд