На 23 декември 2017 г. децата на  село  Чибаовци зарадваха жителите му с коледно тържество.  То бе организирано от НЧ “Развитие – 1933” и събра си хора от всички възрасти. Със запалване на светлините на елхата пред входа на читалището започнаха коледното тържество в село Чибаовци. Малките актьори бяха подготвили стихове и коледни песни.

За да уважат труда и таланта на децата специални гости на празника бяха и кмета на Чибаовци – г-жа Искра Лазарова, председателя на ОбС-Костинброд – д-р Атанас Тенев и младши експерт “Култура и спорт” – г-жа Виктория Яшнова. Г-жа Лазарова поздрави всички с “Добре дошли!” и пожела весели празници. За читалищните самодейци, за активното читалищно настоятелство и за трудът и ентусиазмът на кмета на селото, за да развива читалищната дейност и да има в читалището живот – кмета на община Костинброд и председателя на общински съвет Костинброд бяха приготвили скромен подарък. Д-р Тенев връчи на кмета на Чибаовци и на секретаря на читалището подаръка – с пожелание да служи на самодейците по време на репетиции, тренировки и представления.

Дядо Коледа и Снежанка стриктно следяха изпълнителите, за да видят кой е бил добро и кой лошо дете през изминалата година. В края на събитието всички деца бяха зарадвани от получени подаръци.

2833 посещения общо 2 посещения за деня
Коледно тържество на НЧ “Развитие – 1933”, с. Чибаовци