Традицията продължава! Отново костинбродчани посрещнаха заедно Нова година на площад “Иван Вазов“.
Концертът бе организиран от община Костинброд, със подкрепата на Регионално ДЕПО Костинброд. Тази година в новогодишното шоу участие взе попфолк певицата Рени. Безспорен бе фактът, че звездата на попфолка се погрижи за настроението на всички присъстващи и няколкото стотин гости на площад „Иван Вазов” запяха заедно едни от най- прекрасните народни и български песни, със самата Рени. Преди тържественото отброяване на последната минута от старата 2017 година, гражданите бяха поздравени от кметът на община Костинброд, г-н Трайко Младенов.

Кметът пожела на всички много здраве, щастие и любов във всяко семейство и заедно с Председателят на общински съвет д-р Атанас Тенев честитиха Новата година на жителите и гостите на общината, дошли да празнуват на централния площад в град Костинброд.

Точно в полунощ започна и уникалната празнична заря, издигаща се в небето над НЧ „Иван Вазов-1947”. По традиция всички се почерпиха с шампанско, осигуренo от община Костинброд. Концертът започна в 23:30ч. и продължи до след полунощ. В първите минути на 2018 година костинбродчани и гости на града се хванаха на празничното дунавско хоро на централния площад „Иван Вазов”.

Честита Нова 2018 година!

Нека новата година за всички нас да е мирна и щастлива, благодатна и успешна !

32113 посещения общо 2 посещения за деня
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! 2018г. да донесе много здраве, щастие, късмет на всички !!!