По повод Международният ден на детето 1-ви юни, децата от Дневен център за работа с деца на улицата се забавляваха, пяха, танцуваха и се смяха заедно с клоуна Роско и с Нинджаго. Децата участваха в игрите, насладиха се на фокусите и жунглирането на Роско, получиха подаръци и хапнаха вкусна торта по случай празника.

И тази година се проведе традиционната изложба „Светът през детските очи“ в Читалище „Заря-1914“. Вълшебствата, сътворени от ръцете на ученици от Второ ОУ „Васил Левски“ и учители очароваха всички. След откриването на изложбата, празникът продължи с песни, танци и изненади по повод Деня на детето – 1 юни.
На празника на децата от кв.Маслово присъстваше г-жа Юлияна Георгиева- служител на общинска администрация-Костинброд.

И ДГ“Полет“ отпразнува 1 юни!
В двора на детската градина в Първи район, гр.Костинброд, децата се радваха на детски куклен театър. Г-жа Краса Крилашка- директор на ДГ“Пролет“ се беше погрижила възпитаниците й да се забавляват през целия ден на Денят на детето!
На тържеството присъстваше и г-жа Тереза Власайкова- секретар на Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

В Първи район на гр.Костинброд се бяха организирали и детски забавни игри, по повод Международния ден на детето- 1 юни.
НЧ „Св.Св. Кирил и Методий- 1920“ организираха ролеви игри за децата и рисуване с тебешир пред храм „Св.Св. Кирил и Методий“.

По повод Международния ден на детето- 1 юни, в село Опицвет беше организирана детска забава!

Безброй малчугани играха и пяха на площад “Независимост” в центъра на селото.

Много изненади бяха организирани от Кметствто Опицвет и НЧ “Разум-1922”.

На 02.06.2018г. Кметството в село Петърч и читалище „НОВ ЖИВОТ- 1919“ организираха детско парти по случай 1 юни.
На празника бяха наградени и децата, които са прочели най-много книги от библиотеката в читалището. Малчуганите получиха поздравления от г-н Борислав Борисов- кмет на с.Петърч.
Празникът беше прекъснат за момент от сирените в чест на Денят на Христо Ботев и загиналите за свобода, след което заваля дъжд от балони за децата и бяха раздадени много лакомства и награди.

 

 

4960 посещения общо 1 посещения за деня
1 юни- Международен ден на детето се отбеляза с редица мероприятия в община Костинброд