С пожелание за победа и безаварийно шофиране д-р Атанас Тенев- председател на ОбС-Костинброд изпрати всички автомобили. Стартът на етап 1 започна точно в регламентирания час. Двадесет и двете коли потеглиха през 1 минута разстояние към първата си отсечка за време на ул. ”Йордан Йовков”, гр.Костинброд.

В Четвъртото международно ретро рали участие взимат 22 екипажа. Те ще изминат обща дистанция от 480 км, разделени в два етапа, като почти целия маршрут е в Софийска област. Началото на първия етап е с маршрут гр. Костинброд – с. Зверино – гр. Правец – с. Рибарица – гр. Троян.

В неделя /10.06.18г/от гр.Троян ще стартира надпреварата от втория етап. В него екипажите ще преминат през общините в подбалканския регион и ще финишират отново в община Костинброд, където ще се състои официалното награждаване на участниците от г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев-председател на ОбС-Костинброд и г-н Илиан Тодоров- Областен управител на София област и специален концерт, организиран от общината.

8119 посещения общо 2 посещения за деня
Ретро Рали България стартира днес в 8.00 часа от паркинга на ЖП гара-Костинброд