Първо г-н Мирослав Маринов – управител на фирма “Орхидея” представи пред съветниците готовия проект за централен градски парк или „Ботаническа градина – Костинброд“, който ще бъде изграден през 2019 година. Презентацията беше напълно подробна и изчерпателна. Г-н Маринов представи и обясни всички видове дървета и растения, които биха били подходящи за нашия климат и ще бъдат засадени в парка. Бъдещия парк включва и е разделен на различни зони, като ще има детски площадки и място за скейтбордисти, оранжерия за цветя и заведения.
А Какво е един град без център? Костинброд предстои да стане един красив и още повече желан град за живеене. През септември месец започва цялостно обновяване  на площад „Иван Вазов“. Презентация на проекта представи архитект Веселин Клянев. Какво по-хубаво от тези най-важни места за един град да бъдат нови и изградени за удоволствието на живущите в община Костинброд.
Днес се представиха и всички събития, които предстоят през септември месец. Г-жа Бистра Боянова- ст.експерт “Организатор на мероприятия, връзки с обществеността и международна дейност” подробно обясни всяко едно събитие, организирано от община Костинброд и връчи покани на всички общински съветници.
 
Смятаме, че вървейки с тези темпове община Костинброд е една от водещите общини в Софийска област. Една успешна община! Работеща община! Всичко това се дължи на неуморния труд на общинската администрацията-Костинброд и подкрепата, която получава в лицето на общински съвет – Костинброд.
Продължаваме да работим! Продължаваме да разкрасяваме нашата община! И очакваме с нетърпение предстоящите събития!
14695 посещения общо 2 посещения за деня
На днешната сесия на Общински съвет- Костинброд се представиха два важни обекта и престоящи събития в община Костинброд
bg Български
X
Размер на шрифта