Природата е всичко онова,което ни заобикаля, всяко кътче, което ни прави малко по-щастливи и всяка тревичка даваща ни свежест… всяко дърво различаващо се от съседното или цветето омайващо ни с различен аромат…
След като бяха премахнати стари, изгнили и опасни дървета за трениращите на стадион “Белица”, днес започна неговото залесяване на ново. 6 броя Lilodendrom бяха засадени от двете страни на съблекалните на стадион “Бенковски”.
Дървото е благоприятно за нашия климат и расте сравнително бързо.
Освен децата от ОФК”Костинброд-2012” дошли да подкрепят кампанията бяха г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, г-н Борислав Борисов- кмет на село Петърч и г-жа Даниела Станкова-общински съветник.
Общински инспекторат- Костинброд съдейства на децата и помогна за поливането на дърветата.
Бъдещите ни футболисти бяха придружени от своя треньор г-н Валентин Ванов.
Човекът има възможност, знания и сили да си взаимодейства със заобикалящата ни природа. Г-н Младенов заяви, че много скоро стадионът ще бъде залесен с нови дръвчета, като е много щастлив, че децата се отзоваха на поканата заедно да засадим дръвче.
Децата от своя страна обещаха да пазят и поливат новите дръвчета на стадион “Бенковски”. Защото ние трябва да докажем на света, че сме  достойни за неговите блага и дарове !!!
22895 посещения общо 1 посещения за деня
Децата от ОФК”Костинброд-2012” засадиха първите дръвчета на стадион “Бенковски”. Кампания на община Костинброд за засаждане на дръвчета около целия стадион в кв. Маслово, гр.Костинброд