Днес, на сцената на НЧ ”Иван Вазов – 1947” гостува театърът “Искри и Сезони”, който предостави възможност на всички желаещи жители на община Костинброд да се докоснат до постановката “Женско царство”.

“Искри и Сезони” е основан през 1997г. от актрисата Искра Радева, която беше и една от участничките в днешната невероятна постановка. Една от основните му цели е да възроди някои от върховете на българската класика. От годината на създаването му  до днес в Театъра играят едни от най-известните актьори.

“Женско царство” е постановката, която видяхме днес в препълнената зала на НЧ “Иван Вазов-1947”.  Това е една невероятна комедия по Ст. Л. Костов, с постановка – Димитър Стоянов, музикално оформление – Дани Милев и костюми – Ваня Петрунова.

Герои на театралната постановка “Женско царство” бяха: Искра Радева, Мария Статулова, Елена Кънева, Теодор Елмазов, Пламен Сираков и Веселин Цанев. Те се погрижиха за прекрасното настроение в препълнения салон на читалище „Иван Вазов – 1947“.

Гости на невероятната комедия бяха: зам.-кмета на община Костинброд – г-н Александър Ненов, Председател на Общински съвет-Костинброд – д-р Атанас Тенев, общински съветници и кметове на населените места.

След великолепното представяне, което е подарък от община Костинброд за всички нейни жители и гости, г-н Александър Ненов поздрави всички. Заместник-кмета на община Костинброд даде старт на празниците, по случай 44 години град Костинброд. „Тази година за първи път културния календар на общината е толкова пъстър. Предстоят три големи последователни концерта на стадион „Белица“. Благодарен съм на нашите партньори „Костинброд ЕКО”, без които днешното мероприятие нямаше да бъде факт. Очакваме Ви и през следващите дни, които са изпълнени с откривания, концерти, изложби, спорт и шоу за деца”. Г-н Ненов покани всички на 15.09 от 11:00 часа за откриването на новата сграда на Второ основно училище „Васил Левски“ в квартал Маслово. Зам. – кмета, подчерта, че през последните 7 години община Костинброд е инвестирала изключително много в образователна инфраструктура. Няма училище или детска градина, които да не са обновени на територията на общината!

Искра Радева завърши постановката със: „Светът е започнал като матриархат и така ще завърши! До скоро виждане Костинброд!”

Публиката изпрати артистите с продължителни аплодисменти . С тяхната комедия, всички дошли да се насладят на театър „Искри и Сезони” се заредиха с положителна енергия и приятни емоции!

11706 посещения общо 1 посещения за деня
Театър “Искри и Сезони” ЖЕНСКО ЦАРСТВО