Къщичките допълват празничното настроение в града, паралелно с Коледната украса, която общината постави както в централната градска част, така и на някои възлови за града места.

Базарът предлага само характерни за Коледа лакомства, артикули с коледна тематичност, сувенири, играчки и украшения изработени от дечицата на община Костинброд!

На него можете да откриете щанд на Дневен център за работа с деца на улицата, Център за обществена подкрепа „Промяна“, Център за социална рехабилитация и интеграция „Надежда“, „Център за информиране, консултиране, обучение и подкрепа на пълнолетни лица в неравностойно положение в Община Костинброд“, СУ“Д-р Петър Берон“, Първо ОУ“Васил Левски“, Второ ОУ“Васил Левски“, ПГВМСС “СВ.Георги Победоносец”, ДГ “Пролет“ и ДГ “Детелина“.

Базарът днес ще бъде до 17:00 часа, като от 17:30 часа ще запалим светлините на Коледната елха на община Костинброд.

Коледният базар продължава и утре /14.12.19г./ от 10:00 до 14:00 часа, като от 11:00 часа наши гости ще бъдат Дядо Коледа и Снежанка.

5531 посещения общо 1 посещения за деня
За втора поредна година в общината се организира Коледен базар в типичния за празника стил с дървени къщички, разположени пред сградата на община Костинброд!