И тази година традицията се спази – сцената беше изпълнена с талантливи дечица и млади и усмихнати хора, които влагат сърце и душа в изпълнението на песните и танците.

Коледният концерт бе официално открит от г-жа Румяна Аврамова – Директор на ДГ „Детелина“, която с голяма топлина приветства всички гости, родители и деца. След това г-н Александър Ненов поздрави всички присъстващи и изрази възхитата и признанието си към всички участвали в подготовката на този мюзикъл. В знак на уважение той поднесе букети на г-жа Румяна Аврамова, г-жа Елизабета Спасова – учител в ДГ „Детелина“, г-жа Диана Михайлова – секретар на НЧ „Г. С. Раковски – 1928г.“, г-жа Петя Живкова – ръководител на МШ „Иркапей“, г-жа Емилия Михайлова – ръководител на ТШ „Емиданс“ и г-ца Емилия Димитрова – ръководител на ТШ „Емиданс“. А за дечицата и всички участници в представлението, той подари голяма кошница, пълна с лакомства. Впечатлявашо беше колко малки дечица от ДГ „Детелина“ участваха дейно с песни, танци и стихчета, което стопли сърцата не само на родителите, а на всички гости.

Публиката се наслади на модерни танци, народни песни и танци, всичко вплетено в един прекрасен сюжет, който успя да омагьоса всички присъстващи.

Сред официалните гости на концерта бяха г-н Александър Ненов- заместник-кмет на община Костинброд, г-жа Албена Виденова – кмет на с.Драговищица, общинските съветници г-н Иван Иванов, г-жа Анна Радовска и г-жа Анастасия Попова, представители на общинска администрация, директори на училища, детски градини, гости и граждани от община Костинброд.

1764 посещения общо 1 посещения за деня
На 19.12.2019г. в с. Драговищица се състоя впечатляващ коледен мюзикъл „Приказка за елхата“, представен от Народно читалище „Г. С. Раковски – 1928г.“ и детска градина „Детелина“