В навечерието на Коледа – на 19.12.2019 г. – екипът на центъра за социална рехабилитация и интеграция „Надежда“-Костинброд организира за своите потребители празник, на който присъстваха много гости и приятели на центъра. Като на всеки празник, атмосферата беше наситена с положителните емоции на всички. След сърдечния поздрав към присъстващите от г-жа Анна Ананиева – директор на центъра – следваха изпълненията на малкия певец Емил Пепелярски, най- талантливия артист Стефан Милков, на един от най-добрите ни самодейни танцови състави „Релакс“ – с. Петърч. погледите грабна и впечатляващата с уменията на потребителите традиционна кулинарна изложба.

Празникът на ЦСРИ беше уважен и от представители на общинското ръководство- г-н Александър Ненов-зам.кмет, служители на общинска администрация, Светослава Иванова- директор на центъра за работа с деца на улицата, г-жа Краса Крилашка-директор на ДГ „Пролет“.

Като логичен завършек на тържеството естествено бяха танците и почерпването с вкусните изделия от изложбата. и както г-жа Ананиева подчерта в поздрава си – и този празник е поредната стъпка на младия екип на центъра в трудната му мисия, която обаче той отговорно и уверено изпълнява.

1088 посещения общо 2 посещения за деня
В навечерието на Коледа – на 19.12.2019 г. – екипът на центъра за социална рехабилитация и интеграция „Надежда“-Костинброд организира за своите потребители празник