На 20.12.19г. Дядо Коледа и едно от неговите джуджета посетиха малките послушни жители на село Голяновци. Майки и татковци не пропуснаха възможността да доведат дечицата в кметството в село Голяновци и да се забавляват заедно с децата си в компанията на аниматорите, пременени като Дядо Коледа и неговото джудже.

Коледни песни озвучиха помещението на библиотеката в НЧ”Елин Пелин – 1930” и освен да танцуват и да пеят, децата имаха възможност да поиграят, дори да щуреят с аниматорите, докато родителите им се радват. Белобрадият старец и неговия помощник, бяха подготвили тематични празнични игри за участниците в Коледното тържество.

По покана на кметът на село Голяновци г-н Симеон Спасов, бяха и кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов, председателят на общински съвет д-р Атанас Тенев и г-н Александър Ненов зам.кмет на община Костинброд. С игри и закачки продължи празника за най-малките жители на селото!

В слънчевите часове на днешния ден пенсионерите от ПК “Жар”, с.Голяновци се събраха за да си пожелаят весело посрещане на празниците. Тяхното тържество уважиха г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, г-н Симеон Спасов – кмет на с.Голяновци и г-н Андрей Младенов- председател на ПК ”Люляк”, гр. Костинброд.

Г-н Младенов поздрави пенсионерите и им пожела здраве, дълголетие и много настроение. В своите поздравителни слова, г-н Трайко Младенов спомена, че община Костинброд и кметството с. Голяновци ще обновят помещението за събития, намиращо се в сградата на кметството, а от реализацията на проект кандидатстван през МИГ Костинброд – Своге ще бъде ремонтиран покрива на сградата. В завършек кмета на община Костинброд съобщи, че е подписано допълнително споразумение с МРРБ за отпускане на 550 хиляди лева за рехабилитация и подновяване на водопровода на селото, което с вече отпуснатите 350 хиляди възлиза на почти 1 милион лева, целево за с. Голяновци. С много усмивки и весело настроение продължи празника на ПК „Жар“.

4460 посещения общо 1 посещения за деня
От най-малките до най-големите празнуваха в с. Голяновци