Малките футболисти на ОФК “ Костинброд -2012” от различните възрастови групи се събраха на организирано от клуба коледно парти. Футболистите, техните родители и ръководството на клуба си пожелаха много здраве, успехи и късмет през идващата 2020 г.

Малките шампиони бяха поздравени от изпълнителния директор на футболния клуб – г-н Александър Гидионов, а треньорите – г-н Костадин Кръстанов и г-н Валентин Ванов им раздадоха подаръци от клуба. Дошъл да поздрави – малки и големи беше и г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд. Той разказа за бъдещите проекти, които ще се реализират в областта на този спорт и които ще могат да се ползват от всички отбори в клуба – от най-малките до най-големите.

През2020 г. ще се изградят четири мултифункционални стадиони с изкуствена настилка – два в града и две по селата, ще се надгради стадиона в Маслово – допълнително осветление, канализация на съблекалните, седалки, заслони. Г-н Младенов благодари на ръководството и треньорите на клуба за всеотдайната им работа, на родителите че са се съгласили децата им да тренират в клуба и на децата че носят с гордост и защитават имената на клуба и общината ни.

1007 посещения общо 2 посещения за деня
Децата на Общински футболен клуб “Костинброд -2012”, Костинброд се събраха днес, за да си пожелаят весели коледни и новогодишни празници