Децата от певческа формация “Шопчета” и “Пеещите”, с ръководители Елена Гатева и Екатерина Михайлова, се изявиха с народни и коледни песни. С фолклорни танци зарадва публиката и танцов състав “Зора” към НЧ “Заря-1914“.

Г-жа Елена Гатева- председател на Народното читалище и ръководител на певческите групи изказа своята благодарност към община Костинброд за подкрепата и на спонсори, помогнали за закупуването на нови носии и подаръци за Коледа на всички деца изявяващи се в читалището.

Гости на концерта бяха инж. Теодора Гогова и г-н Александър Ненов- заместник-кметове на община Костинброд, г-жа Даниела Станкова – общински съветник, директори на училища и социални центрове, родители и гости от община Костинброд.

В своята поздравителна реч, г-н Александър Ненов – заместник-кмет на община Костинброд изрази признателност към съставите към НЧ”Заря-1914”. Той поднесе букет на г-жа Камелия Георгиева – секретар на читалището в кв. Маслово, г-жа Калина Зашева- ръководител на ТС”Зора” и на г-жа Елена Гатева- председател на читалището.

За първи път видяхме Емил Пепелярски да се изяви като водещ на тържеството. Малкият представител на НЧ”Заря-1914” е носител на множество награди за пеене в фолклорната област.

Последното му първо място беше от “Парада на детската забавна песен”, състоял се на 14 декември 2019г.

Благодарим Ви, мили деца! Благодарим Ви, че за пореден път вдъхнахте любов, доброта и красота в сърцата ни.

1054 посещения общо 1 посещения за деня
На 22 декември 2019г. НЧ „Заря – 1914“, кв. Маслово дари своите съграждани с празничен Коледен концерт