Росалия Рангелова и Добромир Николов са шампионите на 60 метра с препятствия от първенството на България за юноши и девойки под 20 г. в зала „Асикс Арена“ в София. И двамата бяха безапелационни за победите си във финалните бягания.

Нашата съгражданка беше единствената хърделистка, която слезе под 9 сек, след като спря хронометъра на 8.98 сек (9.10 сек в сериите)!

Росалия е родена и живее в град Костинброд. Спортният и път започва от клуб по лека атлетика “Фортуна-Костинброд” с треньор Фиданка Борисова. Нашата състезателка печели поредица Държавни титли и медали от Национални шампионати. В 8- ми клас се премества в 153-то Спортно училище и представлява клуб “Локомотив”. От новия сезон, Росалия ще бъде отново в клуб “Фортуна- Костинброд” и ще представлява града ни с достойнство!

Поздравления! Община Костинброд се гордее с постиженията на Росалия Рангелова и ще осигури благоприятни условия за нейните тренировки на стадион “Бенковски”, кв. Маслово, като изгради лекоатлетическа писта!

1002 посещения общо 3 посещения за деня
Костинбродчанката Росалия Рангелова е шампион на България в Националния шампионат по лека атлетика за юноши и девойки под 20г.