С поднасяне на венец и цветя пред паметника на загиналите за свобода в град Костинброд се отбеляза 9 май – Ден на Победата и Ден на Европа! Венец от община Костинброд поднесе г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд с инж. Теодора Гогова – зам-кмет на община Костинброд.

Цветя пред паметника положиха инж.Габриела Трайкова и г-н Александър Ненов- зам.кметове на община Костинброд, д-р Атанас Тенев- председател на Общински съвет – Костинброд, г-жа Валя Иванова – секретар на община Костинброд и жители на град Костинброд.

На 9 май всяка година поднасяме венци и цветя пред мемориалния комплекс, посветен на загиналите във войните за Национално освобождение и обединение на България, намиращ се в центъра на село Драговищица.

Венец от Общински съвет- Костинброд поднесоха д-р Атанас Тенев и г-н Иван Иванов, а цветя положиха кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов и заместник-кметовете г-н Александър Ненов, инж.Теодора Гогова и инж. Габриела Трайкова.

Днес село Драговищица чества празника Св. Николай Мирликийски!

Нека Свети Николай да ни помага и да ни закриля в делата ни, да горим за каузите на община Костинброд със самочувствието на европейски граждани в една силна и бореща се Европа!

Честит празник на село Драговищица!

Честит Ден на Европа!

8172 посещения общо 2 посещения за деня
На 9 май отбелязваме три празника – Ден на Европа, Деня на Победата и църковния празник на Св. Николай Мирликийски Чудотворец!