От утре, 14.05.2020г., започват и монтажните дейности на обект: „Цялостна подмяна на улична водопроводна мрежа в село Голяновци, община Костинброд“, който включва подмяна на амортизирания водопровод в третото село в община Костинброд.

Присъстващи на събитието бяха г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, инж. Теодора Гогова – зам.-кмет на община Костинброд, г-н Борислав Борисов- кмет на село Петърч, г-н Симеон Спасов- кмет на с. Голяновци, г-н Стоил Йорданов – началник „ВиК-Костинброд“ и г-жа Краса Крилашка-директор на ДГ „Пролет“.

Като представител на фирмата изпълнител на проекта присъстваше г-н Иван Сталев от „Юнайтед пропърти груп“ ЕООД.

Обектът се финансира чрез програмата на Министерството на регионалното развитие и благоустройството за подпомагане на общините в Република България, със средства от държавния бюджет при реализирането на инвестиционни проекти за реконструкция, модернизация и изграждане на водоснабдителни системи и съоръжения за подобряване на водоснабдяването на населените места.

Отец Ради отслужи молитва за начало на строителната дейност и освети обекта, а деца в носии от НЧ „Елин Пелин-1930“, ТС „Хоп-троп“ раздадоха питка за здраве.

Кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов поздрави гостите, като пожела на строителите успех, бърза и ползотворна работа. Г-н Симеон Спасов също пожела безаварийна работа на фирмата изпълнител.

9366 посещения общо 1 посещения за деня
Днес, 13 май 2020г., в центъра на село Голяновци се състоя церемония „Първа копка“ на водопроводната мрежа