14.09.2020г. Лятно кино – „Героите на джунглата“-

19:30 часа –пл.Иван Вазов

Морис може и да е пингвин, но вътре в него се крие същински тигър! Отгледан от тигрица, с течение на времето Морис става истински кунг-фу боец. Със своите приятели, Героите на джунглата, той иска да възстанови реда и правдата, следвайки примера на майка си.

Игор, една дяволита коала, обградена от своите не особено интелигентни последователи маймуни, има за цел обаче да унищожи джунглата…

 

13.09.2020г. –   Спортен турнир “Силата, красотата, бързината и мисълта”

10:00 часа – стадион „Белица“, гр.Костинброд

За пета година на територията на община Костинброд се провежда спортния турнир “Силата, красотата, бързината и мисълта”. Турнирът се организира съвместно с община Костинброд и Клуб по борба “Белица – Костинброд“ с негов председател г-н Борислав Здравков. Спортната надпревара ще се реализира на стадион “Белица” от 10:00ч.

 

14.09.2020г.Лятно кино – „Доза щастие“-

19:30 часа ––пл.Иван Вазов

„Доза Щастие“ преразказва реални събития от 90-те години в България и среща зрителите с една емоционална и лична история. Търсейки щастието, Весела и нейната дъщеря случайно попадат в порочен кръг, от който измъкването се оказва почти невъзможно. Филмът е адаптация на Яна Титова по книгата „Падение и спасение” от 2016 на Весела Тотева, а в главната роля се превъплъщава нейната дъщеря – Валентина Каролева.

 

15.09.2020г.

17:30 часа – куклен театър –пл.Иван Вазов

Решил Змеят да си търси съпруга и започнал да обикаля всички царства, за да открие своята принцеса. Първата била толкова капризна, че му се наложило да я изяде, втората толкова ревлива, че го прогонила… В третото царство, Змеят си харесал принцеса, която обаче била сгодена и годеникът й предизвикал Змея на дуел… Победен и прогонен от земите на третото царство, Змеят отишъл в четвърто царство. Тук той срещнал една ексцентрична, забавна и умна, принцеса, но се оказло, че понякога изборът на жена може да затрудни дори един змей!

Сценична версия и постановка на Столичен куклен театър на Кирякос Аргиропулос;

Сценография: Ани Пулиева

Музика: Петър Цанков

Участват: Георги Стоянов, Цветослава Симеонова, Мими Йорданова

 

19:30 часа –концерт рок група „Хоризонт“с Христо Ламбрев и лазерно шоу

Концерт на група Хоризонт и Христо Ламбрев от Сигнал на 15 септември на площад Иван Вазов, гр.Костинброд.

Група ХОРИЗОНТ е една от малкото български групи, която устоява на своя стил и посока,

независимо от моментните вкусове на масовата аудитория. Група, която не разчита на случаен бум в своята популярност, а работи последователно. Това го доказват все по-големият брой искрени почитатели на тяхната музика.

В програмата на групата са песните:

Липсваш ми (Сигнал)

Да те жадувам (Сигнал)

До последен дъх (Тангра)

Любовта без която не можем (Тангра)

Богатство (Тангра)

Две следи (Щурците)

Среща (Щурците)

След десет години (ФСБ)

Телефонна любов (Васил Найденов)

Нежно (Хоризонт)

Ще избягам (Хоризонт)

Бъди ми цвете (Хоризонт)

Детство (Хоризонт)

Чуствам се обсебен (Хоризонт)

 

16.09.2020г.

18:30 часа – фолклорно дефиле от ЖП гара с гайдари

 

19:30 часа – концерт Десилсава-пл.Иван Вазов

Десислава Иванова Донева е българска певица, композитор и продуцент. С развитието си под името ДесиСлава, тя е успяла да се утвърди като една от иконите на Балканската музика, наложила се най-вече с гласовите си възможности, стиловото разнообразие, новаторските си подходи и като цяло своята универсалност.

Едно от големите предимства, постигнато на базата на дългогодишния й опит в лайв изпълненията, е умението да постига мигновен контакт с публиката, да бъде интерактивна и забавна и да прави истинско шоу.

Нейното непрестанно експериментиране допринася за развитието на българската модерна музика, тъй като е пионер в много области, а успешните й превъплъщения мигновено биват възприети и от други изпълнители. Десислава е вдъхновение и модел за подражание на много изпълнители.

„Да слушаш Десислава на живо е неповторимо емоционално преживяване, чрез нея всяка нота оживява!” – тя притежава един от най-лиричните, романтични гласове в България. Затова е и една от най-търсените и желани певици за живи изпълнения. Още в началото на кариерата си е наречена от музикалните медии „Ангелския глас на България” – прозвище и имидж, което поддържа и затвърждава до днес. Интепретативните й възможности я утвърждават като една от ключовите фигури в българската музикална панорама.

Името й се свързва с качество, упоритост, нестандартно мислене, провокация, иновативност и универсалност. Разнородните й проекти правят Десислава един от най-креативните български артисти. Вижте по-малко

 

17.09.2020г.

19:30 –концерт на Кока Кола – 100 кила –пл.Иван Вазов

Явор Димитров Янакиев, по-известен като 100 Кила, е български рап и хип-хоп изпълнител и музикален продуцент от Варна. Известен е с песните си „Цяла нощ“, която е дует с Лора Караджова, „Аз съм 6“, „Антистоп“, „Газ До Дупка“, „Ланец на врата ми“ и други. Носител е на 6 награди „Рапър на годината“.

 

19.09.2020г. Детски празник „Училище, здравей“, посветено на „Европейски дни на наследство“ , подраздел –  Образование

17: 00 часа – пл.Иван Вазов

 

20.09.2020г– „Европейска седмица на мобилността“ ЕСМ

17:00часа- Колоездане през град Костинброд с финал на яз.Маслово

 

22.09.2020г.– Ретро парад на площад Иван Вазов

14:00 часа – пл. Иван Вазов

 

тържествена заря-проверка с ВФ 34 420

19:30 часа – с. Опицвет, община Костинброд

Ретро клуб „АвангарД“ организира в община Костинброд „Фестивал на класическата автомобилна техника – Костинброд“

Заповядайте на 22 септември, за да честваме заедно ДЕНЯ на Независимостта и да закрием ретро сезона от мероприятия на „АвангарД“.

4642 посещения общо 2 посещения за деня
Празници на града 2020 г. – програма