За пета година на територията на община Костинброд се проведе спортния турнир “Силата, красотата, бързината и мисълта”. Турнирът се организира съвместно с община Костинброд и Клуб по борба “Белица – Костинброд“ с негов председател г-н Борислав Здравков. Спортната надпревара се проведе на стадион “Белица” от 10:00ч.
Водещ в спортната надпревара беше клуба по класическата борба ”Белица” гр. Костинброд, които се съревноваваха с „Марек – Дупница“, „Спартак-София“, „Златица“ и „Славия – София“. Участие в турнира, но не със състезателен характер, а показна тренировка показа клуб по лека атлетика “Фoртуна” гр.Костинброд, с треньор Фиданка Борисова.
Присъстващите имаха възможността да се включат в игри на шахмат като за първенците /първо, второ и трето място/ имаше награди – комплект шах.
Гости на турнира бяха г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев- председател на ОбС-Костинброд, г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд, Армен Назарян- световен шампион и двукратен олимпийски шампион,
Елис Гури- световен първенец и европейски медалист, Александър Томов, Павел Павлов, Янко Шопов,
Райчо Горов, Желязко Димитров и още много легенди в историята на световната борба.
Председателят на клуба по борба г-н Борислав Здравков връчи плакети на всички гостуващи, заслужили спортисти в знак на благодарност и почит за усилията и успехите им през годините.
3139 посещения общо 1 посещения за деня
Пети турнир “Силата, красотата, бързината и мисълта”