Търговският комплекс „Резонанс“ е разположен на ул. „Ломско шосе“ – част от най-ключовото кръгово движение в града, разпределящо към всички квартали и села в общината. На 17 септември 2020 година, хранителната верига ЦБА Коме с управители г-н Мариян Петров и г-жа Даниела Георгиева и нова Аптека официално отвориха врати, като останалите търговски обекти ще заработят до края на месеца.

На откриването на търговския център „Резонанс“ в гр. Костинброд присъстваха кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов, Председателят на ОбС-Костинброд д-р Атанас Тенев, зам.-кмета г-н Александър Ненов, г-н Борислав Борисов- кмет на село Петърч, арх. Веселин Клянев – главен архитект в община Костинброд, общински съветници и много жители от общината.
Литургия за здраве се отслужи от отец Дамян и Николай. След това управителят на търговски център „Резонанс“, управителят на ЦБА Коме и кметът на община Костинброд прерязаха лентата на новия хранителен магазин. След като премина официалната част, всички разгледаха напълно заредения магазин и си закупиха много стоки на акция.
На откриването се включиха и ученици от Професионална гимназия по ветеринарна медицина и селско стопанство „Св. Георги Победоносец“ с кетъринг за всички гости.

Желаем успех на всички наши съграждани, започнали работа в търговския център ! Пожелаваме на ЦБА – Коме да е все така зареден и пълен с хора, както на откриването му!

2316 посещения общо 2 посещения за деня
Още един търговски център отвори врати в град Костинброд!