През ноември месец 2020г. Асоциацията на българските градове и региони връчи годишните си национални награди. Тазгодишните награди бяха в 23 категории. Освен за успешно управление, общините бяха отличени за реализираните инвестиции в природата и хората; за развитие на спорта и младежките дейности; за запазване и популяризиране на културно-историческото наследство; за въвеждане на иновативни подходи в управлението на общината и др.

Основният критерий на журито за определяне на призьорите бяха реализираните общински проекти с ясни и устойчиви резултати. Събитието се реализира в партньорство с „А1 България ЕАД“.

Награда на АБГР-2020 година в категория „Успешно управление на средна община 2020г.” получи кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов.

Грамотата и плакетът се връчиха от г-н Ергин Ермин – изпълнителен директор на Асоциацията на българските градове и региони и г-жа Зорница Бъчварова- Мениджър продажби в А1 България ЕАД.

Сред отличените общини са Ловеч, Стара Загора, Борово, Елин Пелин, Дългопол, Столична Община, Иваново, Пловдив, Хасково, Монтана, район Банкя София, Чавдар, Лесичово, Сливница, Казанлък, Кюстендил, Две Могили и Силистра.

1576 посещения общо 1 посещения за деня
Община Костинброд бе отличена за пореден път като успешно развиваща се община!