Заради пандемията от COVID-19 събитието протече на live във facebook. Преди броенето от 10 до 1 и запалването на светлините на Коледната елха, пред общинска администрация- Костинброд, д-р Атанас Тенев – председател на ОбС-Костинброд и личен лекар в община Костинброд поздрави всички жители на общината и призова за спазване на противоепидемичните мерки, дадени ни от правителството на Република България, за предпазване от пандемията завладяла цял Свят.

На запалването на Коледната елха присъстваха и г-н Трайко Младенов-кмет на община Костинброд, г-н Димитър Григоров – общински съветник, г-жа Валя Иванова- секретар на общинска администрация- Костинброд, както и деца с техните родители.
За пета поредна година общината украсява живо дръвче и пуска заря за гражданите на град Костинброд.
Коледни светлини озаряват и основни улици в града. Снежинки блещукат на Ул. „Ломско шосе“, Ул. „Охрид“, Ул. „Христо Ботев“, на площада в кв. Маслово и Първи район.
Освен дръвчето пред общинска администрация в светлини блесна и площад „Иван Вазов“. Там се намират двуметрова елха и еленче с шейната на Дядо Коледа.

Пожелаваме Весели празници на всички жители и гости на община Костинброд!

https://www.youtube.com/watch?v=iB429pbkrOc

11025 посещения общо 2 посещения за деня
На 11 декември община Костинброд запали коледните си светлини!