Къщичките допълват празничното настроение в града, паралелно с Коледната украса, която общината постави както в централната градска част, така и на някои квартали на града.

Базарът предлага само характерни за Коледа лакомства, артикули с коледна тематичност, сувенири, играчки и украшения изработени от деца от училищата и детските градини в общината или потребители на социалните ни услуги.

Коледен щанд тази година имаше  Дневен център за работа с деца на улицата, Център за обществена подкрепа „Промяна“, Център за социална рехабилитация и интеграция „Надежда“, „Център за информиране, консултиране, обучение и подкрепа на пълнолетни лица в неравностойно положение в Община Костинброд“, Първо ОУ “Васил Левски“, Второ ОУ “Васил Левски“, ДГ “Детелина“, с. Драговищица , БЧК и БМЧК – Костинброд. Тази година участие на Коледния базар взе и художникът Денислав Тодоров с коледни картички и малки пейзажни картини.

9521 посещения общо 1 посещения за деня
За трета поредна година в общината се организира Коледен базар в типичния за празника стил с дървени къщички, разположени пред сградата на община Костинброд!