Автогладиатор номер едно в първото събитие от сезон 2021 година е Красимир Шукадаров с неговата Жигули, който надви Алекс Латинов с Нисан. През двата дни хора от близко и далече посетиха град Костинброд, за да се насладят на уникалната програма на Луда Надпревара.

Луда надпревара 2021 предложи на посетителите си отново шоу с АТВ-та по време на паузите и каскади с автомобил „Пираня“. Очаквана беше и водната струя, подсигурена от БКС-Костинброд, която подсигури измиването на два автомобила.

 

През двата дни на автошоуто присъстваха кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов, зам.-кметът г-н Александър Ненов, общинските съветници д-р Атанас Тенев, г-жа Даниела Станкова, г-н Мариан Младенов, кметът на село Голяновци г-н Симеон Спасов, Началникът на Районно управление – Костинброд г-н Александър Нецов.
Кметът на община Костинброд Трайко Младенов, заедно с организатора Илко Илиев и съдията Христо Ангелов наградиха участниците, класирали се на първо и второ място.
Луда надпревара се осъществи в град Костинброд благодарение на добрата съвместна работа между организаторите, общинска администрация-Костинброд, Общински Инспекторат и РУ-Костинброд.

9782 посещения общо 1 посещения за деня
Луда надпревара се осъществи в град Костинброд на 15 и 16 май 2021г.