07.07.2021
Демонстрация на гласуване на машина се проведе в село Петърч и град Костинброд

Продължават посещенията от кампанията на община Костинброд за обучения на граждани на симулатор за гласуване, чрез платформата vote.bss.design.
На 6 юли демонстрацията от служители на общинска администрация беше на възрастни хора от село Петърч.
На 7 юли пенсионерите от Пенсионерски клуб “Люляк” упражняваха правото си на глас на демо версията, създадена от ЦИК.

06.07.2021

Чрез симулатора в платформата vote.bss.design днес се обучиха възрастните хора над 60 години в село Драговищица.

В село Драговищица присъстваха г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд и г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд.

05.07.2021
От днес, една седмица преди извънредните парламентарни избори, започна кампания на община Костинброд за обучения на граждани на симулатор за гласуване.
Община Костинброд даде начало на обучителната кампания по машинно гласуване, чрез симулатор в платформата vote.bss.design.
На разположение са 2 таблета за демонстрация на гласуване с инсталираната демоверсия. Те ще послужат за практическо обучение и за демонстрационни пробни гласувания на възрастни хора над 60 години.
Днес община Костинброд бе в Пенсионерски клуб “Кавака”, Първи район. Предстоят демонстрации във всички пенсионерски клубове.
Второто посещение от кампанията на община Костинброд за обучения на граждани на симулатор за гласуване се проведе в село Голяновци.
По инициатива на кмета на община Костинброд се организира обучителната кампания по машинно гласуване, чрез симулатор в платформата vote.bss.design на възрастни хора над 60 години.
На центъра на село Голяновци присъстваха г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев- председател на ОбС- Костинброд и г-н Симеон Спасов – кмет на село Голяновци.
10570 посещения общо 1 посещения за деня
Продължават посещенията от кампанията на община Костинброд за обучения на граждани на симулатор за гласуване