На 4 октомври 2021 година отвори врати новият цех, който е с предмет на дейност внос, износ, пакетаж и търговия на едро и дребно с риба и рибни продукти. Вносът на охладена и замразена риба се осъществява от Гърция, Испания, САЩ, Канада, Норвегия и др. Посредством дейността си по предлагане на широко разнообразие от висококачествени рибни продукти, фирма “Вастон II” ООД се е утвърдила и успешно е наложила своето име в бранша. Фирмата заема значителен пазарен дял в търговията с риба, рибни продукти и деликатеси в страната, като непрестанно се стреми към допълнително разширяване както на вътрешните, така и на външните пазари.

Фирма “Вастон II” ООД разполага със собствена база, включваща цех за разфасовка и пакетиране, складови пространства, няколко хладилни камери и собствен хладилен транспорт, намираща се в град Костинброд.

На откриването на цеха, собственост на ,,Вастон II’’ ООД, присъстваха кметът на община Костинброд г-н Трайко Младенов и зам.-кметът г-н Александър Ненов.

Литургия за здраве се отслужи от отец Дамян и отец Николай от храм „Св.Св. Кирил и Методий“, гр. Костинброд.

След водосвета гостите разгледаха новата производствена база като собственикът разказа всяко едно помещение за какво ще служи.

“Вастон II” ООД e основана през 1993 г. със седалище и адрес на управление гр. София. Фирмата отговаря на всички изисквания на европейските стандарти, а именно: добри производствени практики (ДПП), система за осигуряване на безопасността на храните при тяхното производство и дистрибуция (HACCP) и FSSC 22 000 – международен стандарт за управление на качеството и безопасността на храните.

Пожелаваме на фирмата устойчиво развитие и усъвършенстване, постигнато чрез удовлетворяване на потребностите на клиентите, увеличаване на производствения асортимент и безаварийна работа в новия цех.

Добре дошли в община Костинброд!

8877 посещения общо 2 посещения за деня
Днес Бизнесът в община Костинброд се увеличи с още една нова фирма!