Новият директор на Детска градина „Виолина“, село Петърч е Василка Владимирова

Василка Владимирова официално стъпва в длъжност, като мениджър на развиващата се детска градина в най-голямото село в община Костинброд от 01.07.2022 година.

Г-жа Владимирова е с 40 годишен опит като целият й професионален път е преминал в ДГ „Виолина“.

Кметът на община Костинброд – г-н Трайко Младенов, заедно с председателя на Общински съвет – д-р Атанас Тенев и зам.-кметът на община Костинброд- г-н Александър Ненов посетиха ДГ „Виолина“ и заедно с досегашния директор г-жа Весела Манова запознаха екипа на детската градина с промените, които ще настъпят от 1 юли 2022г.

Г-жа Манова и г-жа Владимирова разведоха ръководството на община Костинброд и показаха ремонта в детската градина.

Към днешна дата е обновен изцяло покривът, изградена е топла връзка между двата корпуса на детската градина и са обособени нови помещения за яслена група.

Поздравления за новия пост на г-жа Владимирова!

От тук нататък работата ще е по-отговорна, но сме сигурни, че труда и усилията, които ще се полагат ще бъдат добре оценени и с всеки следващ ден детската градина ще се развива все по-добре.

Община Костинброд продължава да инвестира в детската градина и в края на лятото се очаква ремонта да бъде напълно завършен и да посрещне дечицата в нова и обновена среда.

Пожелаваме здраве и успехи на целия колектив на ДГ “Виолина”, село Петърч!

С много емоции детска градина „Пролет“ изпрати дългогодишния си директор г-жа Краса Арабова и посрещна новия си директор г-жа Весела Манова!

Новият директор на Детска градина „Пролет“, Първи район на град Костинброд и с филиал в село Голяновци се казва г-жа Весела Манова.

Г-жа Манова идва от директорски пост в ДГ „Виолина“ в село Петърч.

От 1 юли официално стъпва в длъжност като мениджър на най-голямата детска градина в град Костинброд.

Кметът на община Костинброд – г-н Трайко Младенов, заедно с председателя на Общински съвет – д-р Атанас Тенев и зам.-кметът на община Костинброд- г-н Александър Ненов посетиха ДГ „Пролет“ и се срещнаха със служителите, досегашния директор г-жа Краса Арабова и бъдещият, от 1 юли 2022г., директор – г-жа Весела Манова.

„Голяма чест и отговорност за мен е да поема ръководството на детска градина „Пролет““, заяви г-жа Манова.

Причината за смяната на директора е, че дългогодишният и обичан директор от всички служители, деца и родители, г-жа Краса Арабова, се пенсионира.

Г-жа Арабова заяви, че остава след себе си задружен екип, стабилни традиции, здрава основа от опита и непрекъснато усъвършенстване на професионалната компетентност на служителите, сътрудничество и партньорство с родителите и най-важното обич към децата!

Г-жа Аработа успя за своя 40 –годишен професионален стаж да съхрани ценностите и традициите в детската градина, чрез обща конструктивна работа.

Тя успя да се справи с всички предизвикателствата на времето и създаде за нашите деца от град Костинброд адекватна, защитена и развиваща образователна среда.

На г-жа Весела Манова пожелаваме усърдна работа, отдаденост и ползотворно партньорство с всички и с надежда да работи всеки ден под девиза “Родители и учители – заедно за благополучието на децата”!

Пожелаваме здраве на г-жа Краса Арабова и успех на г-жа Весела Манова!

Община Костинброд Ви подкрепя и стои зад своето решение!

17194 посещения общо 1 посещения за деня
Нови директори в ДГ „Пролет“, гр. Костинброд и ДГ „Виолина“, село Петърч