С много любов към танца и музиката се изпълни салона на Народно читалище “Г.С.Раковски-1928”, с.Драговищица.
В началото на концерта г-жа Диана Михайлова – секретар на НЧ “Г.С.Раковски-1928” приветства публиката и благодари от името на читалищното настоятелство за голямата подкрепа от страна на ръководството на община Костинброд, благодарение на която школите имат възможност да се изявяват на фестивали в цяла България.
През цялото време на концерта, талантливите и красиви деца от танцова школа „Емиданс“ с хореограф Емилия Димитрова, показаха умения в народните и модерни танци.
Музикална школа „Омая“ с музикален ръководител Петя Живкова представиха на публиката в с.Драговищица уникални автентични песни характерни за региона.
Със своите изпълнения участниците в концерта доставиха истинска наслада от песни и танци на публиката.
В края на концерта г-н Трайко Младенов – кмет на Община Костинброд , г-н Александър Ненов- заместник кмет на община Костинброд и г-жа Албена Виденова – кмет на село Драговищица поздравиха ръководителите на школите, както и всички участници за прекрасния заключителен спектакъл. Сред официалните гости в читалището бяха и д-р Атанас Тенев председател на общински съвет Костинброд, г-жа Розалина Виденова председател на НЧ” Г.С Раковски -1928” с.Драговищица, г-жа Румяна Аврамова – директор на детска градина “Детелина” с. Драговищица и г-жа Светослава Иванова – директор на “ Дневен център за работа с деца на улицата” град Костинброд.
В края всички участници получиха грамоти и медали за успешно завършената творческа година.
Желаем на малките и големи танцьори и певици прекрасно и усмихнато лято.
23051 посещения общо 1 посещения за деня
Заключителен концерт “Красотата на думите” на танцова школа „Емиданс“ и музикална школа „Омая“ в село Драговищица!