Едни от най-популярните приказни герои – от „Червената шапчица“ на Шарл Перо, се срещнаха в гората, но не за да се надхитряват и да си правят пакости, а за да станат приятели. Към играта ги примамиха трите палави елфчета, които живеят във всяко детско въображение. И приключението започна – от първата среща на Червената шапчица с Вълка по пътя към къщичката на добрата ѝ баба. Чухме и видяхме много смях, веселие, музика и песни в НЧ “Иван Вазов-1947”, гр. Костинброд.

Благодарим на “Костинброд ЕКО” към Регионално ДЕПО-Костинброд, че за пореден път радват най-малките, но най-важните за нас, жители на община Костинброд.

Благодарим и на Варненския куклен театър, че напълно оправда нашите очаквания и задоволи всички любопитни детски очички.

На кукления театър присъстваха г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, г-жа Теодора Вълчева – един от изпълнителните директори на “Костинброд ЕКО”, г-жа Валя Иванова – секретар на община Костинброд, общински съветници и директори на училища, детски градини и социални центрове.

6645 посещения общо 3 посещения за деня
Невероятен куклен театър, спонсориран от “Костинброд ЕКО“, гостува в град Костинброд