Колкото и да напредват технологиите, има някои неща, които си остават вечни. Изкуството е едно от тях. Това, което човек създава със собствените си ръце, никое модерно изобретение не може да достигне. Затова и традиционните професии, свързани с изкуството, никога няма да изчезнат. Като например тази на художника.

Преди първия ден от концертите, по случай празниците на града, посветени на 48 години град Костинброд, се организира изложба на Денислав Тодоров и Моника Войкова. Прекрасната изложба от над 30 картини е изложена от 15 септември в малкия салон на НЧ „Иван Вазов-1947“.

Денислав е роден на 23 декември 1974 година. Костинбродският художник е участвал в множество изложби в град София, негови картини са включени в каталози в Япония, Гърция и Германия, както и в някои от международните биеналета и триеналета по графика. Над 300 картини са притежание в колекцията на няколко компании и частни лица в България, Гърция, Северна Ирландия, Испания, Германия, Латвия, Холандия, Швеция, Финландия, Италия, Япония, Русия и САЩ.

Изложбата беше посетена от кмета на община Костинброд г-н Трайко Младенов, зам.-кметът на община Костинброд г-н Александър Ненов, председателят на Общински съвет – Костинброд, д-р Атанас Тенев, общински съветника и много жители, и гости на общината. Официално се откри от Русанка Колева – организатор мероприятия в НЧ „Иван Вазов-1947“ и след прекрасни встъпителни слова за Денислав и Моника се изказа и официално откри заместник-кметът, г-н Александър Ненов.

Изложбата на картините ще останат в малкия салон на НЧ „Иван Вазов-1947“ до края на празника на града. Заповядайте да им се насладите или да занесете къстче от нея във вашия дом!

3763 посещения общо 2 посещения за деня
Глътка вдъхновение и красота в град Костинброд с изложбата на Денислав Тодоров и Моника Войкова