Новата агенция се намира на ул. Ломско шосе – Ханчето. Вече готова да посрещне всички желаещи, решили да организират важно събитие в живота си, агенцията предлага персонализирани решения в ангажирането на сватби, рождени дни, кръщенета, балове, юбилей, фирмени партита или семеен празник.

В офис-магазина също се предлагат изобилие от прекрасни букети, сувенири, уникални подаръци, както и тематично опаковане на ваши подаръци.

Младите хора вярват, че бракът им трябва да бъде запомнящ се и уникален! Затова, когато е възможно, те търсят помощ при организирането на сватбено тържество.

Град Костинброд все повече се заселва с млади двойки, създаващи семейството си именно тук. В помощ идва „DreamLand party agency“, която е професионален организатор на сватби и тържества, лични и корпоративни мероприятия от 2010 г. Парти агенцията разполага с опита и ресурса да организира вашето мероприятие запомнящо и завладяващо.

Подробен списък за всички услуги, които предлага ще намерите във фейсбук страницата DreamLand party agency или на място в офис-магазина при собствениците Виктория и Диди, които ще Ви накарат да се почувствате у дома си.

За да пререже лентата на новата парти агенция, беше поканен кметът на община Костинброд – г-н Трайко Младенов. След като отец Николай освети за здраве помещението, гостите бяха разведени из офиса на агенцията.

Работното време е направено удобно за всички като почивен ден е неделя, а през останалите дни офисът ще работи от 9.00 часа до 17.00 часа.

Малкият и среден бизнес е изключително важен, и е ключ към успеха в малките общини.

Община Костинброд подкрепя и винаги ще подкрепя бизнеса на нейна територия. Създаването на нов бизнес в общината, означава добра икономика, растеж и просперитет.

5870 посещения общо 1 посещения за деня
На 9 октомври 2022 г. се откри нова агенция за декориране на събития „DreamLand party agency“