В организирания от община Костинброд базар се включиха всички социални центрове на територията на общината. Дневният център за работа с деца на улицата, Центърът за обществена подкрепа “Промяна”, Центърът за социална рехабилитация и интеграция “Надежда” изложиха своите произведения на базара.

Социалните ни услуги бяха изработили валентинки, сладки, сувенири и късмети за всички граждани и гости на община Костинброд.

Базарът беше посетен от кмета на община Костинброд, г-н Трайко Младенов, г-н Александър Ненов и инж. Теодора Гогова- зам.-кметове на община Костинброд, г-жа Валя Иванова – секретар на община Костинброд.

На 14 февруари честваме Трифон Зарезан – денят на виното, лозарите, кръчмарите и градинарите.

Според православната църква, Свети мъченик Трифон е роден около 225г. в село Комсада. Той живее праведно и загива заради отказа си да отхвърли християнската вяра.

Виното и любовта наистина заслужават да си имат свои празници, в които да си припомняме колко са важни за нас, как са обогатили живота ни и са го направили по- интересен. А когато празникът е общ, е празник на повече хора.

Честит празник!

5533 посещения общо 1 посещения за деня
Днес, на 14 февруари, се организира традиционният базар „Вино и любов“ в град Костинброд