Преди няколко години на 15 февруари Отец Ангел, духовен надзорник към Софийска Митрополия, донесе мощите на “Св. Стилиян Детепазител“ в единствения в България Възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания в село Опицвет, община Костинброд.

Дарената частица от Св. Стилиян Детепазител на възстановителния център е положена в едноименния параклис, намиращ се в двора на онкоцентъра.

На днешния ден отец Желязко Симонов, Отец Николай и Отец Георги отслужиха молебен за здраве.

На Международния ден на деца с онкологични заболявания присъстваха кметът на община Костинброд, г-н Трайко Младенов, зам.-кметът на община Костинброд г-н Александър Ненов, председателят на Общински съвет – Костинброд, д-р Атанас Тенев, управителите на възстановителния център г-н Пламен Белчев и г-жа Маргарита Борисова, служители от общинска администрация-Костинброд, и служители на възстановителния център за деца с онкохематологични заболявания.

Нека Свети Стилиян закриля всички деца!

3201 посещения общо 2 посещения за деня
Днес, 15 февруари – Международен ден на деца с онкологични заболявания, се отслужи литургия в двора на Възстановителния център за деца с онкохематологични заболявания