Представяме Ви следващата голяма изложба на художника-иконописец Диан Костов – “Кръстопът – цената на избора”

👉Произведенията на Диан Костов ще бъдат изложени в Катедралата Вотифкирхе, Виена, Австрия от 16 май до 29 май 2023 г.

💻 https://kostinbrod.bg/archives/58833

🔷 За да  се запознаете подробно с неговата творческа дейност, живот и мисия, изгледайте видеото от поредицата България на длан –продукция на Actualno.com
🔶 Иконописецът отдавна твори на територията на общината, като плод на неговия талант са:
🔸Рисунка на купола на параклиса “Св. Св. Константин и Елена” – в квартал “Захари Стоянов”, намиращ се на улица “ Витоша” / зад линията/
🔸Арт инсталацията на път ||-81 /Ломско шосе/ – на кръговото кръстовище на републиканската пътна артерия и улица “ Император Константин Велики” /улицата на Индустриалната зона/. Инсталацията беше поставена върху силозите на бетонов възел по време на пандемията от Ковид 19.
✅ В момента той изрисува новопостроения централен градски храм, който това лято ще отвори врати, като успоредно с тази своя дейност подготвя свои произведения за биеналета и изложби по цяла Европа.

❗️ 🔜 Предстои да представи своето творчество във втората по големина катедрала във Виена, под надслов на инсталацията: “ Кръстопът – цената на избора”.

Община Костинброд застава до този човек с огромно сърце и талант, който е показал обичта си към хората и към Бога със силно въздействащите си християнско – религиозни творби. Представяме ви този изключително въздействащ филм за художника и човекът – Диан Костов и изложбата му, която той ще представи във Виена на дата 16 май.

 

 

 

 

17517 посещения общо 1 посещения за деня
Представяме Ви следващата голяма изложба на художника-иконописец Диан Костов – “Кръстопът – цената на избора”