Г-н Ненов беше удостоен с почетен плакет “Богдан Личев” на специално организирана церемония по случай 5-ти юни – Ден на доброволеца за защита при бедствия!

Плакетът се връчва за първи път в историята на НАДРБ и е за “Съществен принос в развитието на доброволните формирования в Република България”.
Заместник- кметът г-н Александър Ненов е и ръководител на Доброволно формирование “Феникс” община Костинброд, което се активира при нужда и взе дейно участие по овладяване на природни бедствия, възникнали на територията на община Костинброд през последните години!

На церемонията, организирана от НАДРБ, присъстваха г-н Николай Николов зам.-министър на вътрешните работи, Главен комисар Александър Джартов – директор ГД “Пожарна безопасност и защита на населението”, представители на посолствата на Република Турция и Република Украйна, Народни представители от 49-то Народно събрание на Република България, доброволци и дарители.

На събитието беше представена концепция за създаване на Национален отряд от доброволци за реакция при мащабни бедствия!
Доброволчеството е начин на мислене, а успехът това е да направиш нещо за другите!

4519 посещения общо 1 посещения за деня
Националната асоциация на доброволците в Република България, удостои с награда г-н Александър Ненов – зам.-кмет на община Костинброд!